Kopen

Huis op het oog

Wie zoekt, die vindt … de woning van zijn dromen. Toch als u zoekt via CENTURY 21. Onze vastgoedspecialisten tonen u graag de weg, in binnen- en buitenland. Spring eens binnen in één van onze kantoren. Of maak een afspraak met uw makelaar. Hij gidst u veilig naar uw nieuwe huis, appartement of bouwgrond.

Eigen woning, eigen baas

Niet toevallig heeft meer dan 50 procent van de Nederlanders en zelfs 75 procent van de Belgen een eigen woning. Het blijft een prima investering in de toekomst van uw gezin. Bovendien doet en laat u wat u wilt, in uw eigen veilige thuishaven. Is de lening afbetaald? Dan hebt u de keuze. U blijft wonen zonder kosten. U verhuurt uw woning en geniet van een maandelijks extra inkomen. Of u verkoopt ze zodat u weer over uw kapitaal beschikt.

 

Verkopen

Eenmaal andermaal ... verkocht

Wilt u uw woning snel en gemakkelijk verkopen? Doe dan een beroep op een ervaren vastgoedspecialist, zoals CENTURY 21. Onze medewerkers kennen de marktprijzen en de omgeving van uw woning. Ze helpen u bij elke stap met raad en daad, en houden rekening met al uw wensen. Resultaat? In geen tijd is uw huis verkocht. Zonder stress.

Goede voorbereiding

Zitten uw verkoopplannen nog in een heel vroeg stadium? Ook dan is het nuttig om met uw CENTURY 21-vastgoedspecialist van gedachten te wisselen. Want een goede voorbereiding is het halve werk.